Zaterdag 20 april 2019: Motor toertocht voor KiKa in Zevenbergen

Een rondje op je motor toeren, het goede doel steunen én je eigen geluk beproeven? Het kan allemaal tegelijkertijd tijdens de Motor Toertocht vanuit café Gesellies in Zevenbergen op zaterdag 20 april 2019. Tijdens de zogenoemde Pokerrit, kunnen deelnemers middels aanwijzingen op zoek gaan naar 5 verschillende locaties, alwaar ze een envelop met een speelkaart krijgen. Aan het einde van de rit heb je dus 5 kaarten en degene met de beste kaarten, wint een prijs. Deelname kost € 10,00 p.p., waarvan de gehele opbrengst naar KiKa gaat.

Aanmelden voor de Pokerrit kan op de dag zelf, vanaf 12.00 uur. Deelnemers starten om de 30 seconden voor een rit van anderhalf à twee uur. Heeft u 's morgens nog een bezoekje aan uw schoonmoeder gepland of moet u om 12.00 uur de hond eerst nog even uitlaten, geen nood; starten kan tot en met 15.00 uur, zodat iedereen wel op tijd weer terug is voor de prijsuitreiking.

Bij terugkomst bij Café Gesellies volgt de prijsuitreiking, speelt de band Fred&The Outcast vanaf 18.30 uur en worden er hapjes geserveerd. Iedereen die een motor (met bijbehorend rijbewijs) heeft, is van harte uitgenodigd om mee te rijden en het goede doel te steunen.