Wilt u ook eens gaan genieten van écht kwaliteitsvlees? Maak nú kans op de vijfde maandprijs!

De vijfde maandprijs is een geweldige prijs waarmee u een heerlijk diner op tafel zet of een zomerse barbecueavond organiseert!

We geven over twee weken namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, in te wisselen voor een overheerlijke vleesschaal naar keuze van de Maros in Made!

U kunt de komende tijd gaan genieten van écht kwaliteitsvlees. Bij de Maros in Made wordt het vlees verwerkt in de eigen werkplaats. Dit maakt dat u verse en eerlijke producten koopt, tegen een zeer scherpe prijs. Maar met deze maandprijsactie van KijkopMoerdijk hoeft u zich geen zorgen te maken om de kosten! U tovert met de zomerse avonden in het verschiet een heerlijk, mals stukje vlees op tafel, of op de barbecue! U mag helemaal zelf bepalen waar u de waardebon voor inlevert! Ook in gedeeltes inleveren is mogelijk. 

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopMoerdijk op Facebook (www.facebook.nl/kijkopmoerdijk.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 2 juni aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Heeft u geen Facebook maar wilt u heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.


Let op: deze maandprijs wordt samengesteld door Maros Made. De prijs zal dan ook worden uitgereikt in de winkel in Made. 

Beelden bij dit artikel