WielerToerClub Heij=Fijn blaast Fijnaartse Fiets4daagse nieuw leven in

Van 10 t/m 13 september komt de Fijnaartse Fiets4daagse terug van weggeweest. WielerToerClub Heij=Fijn blaast het evenement nieuw leven in, met fietsroutes van 15, 25 of 50 kilometer. Zowel de recreanten als de wielrenners kunnen dus deelnemen aan het evenement en kinderen onder de 12 jaar fietsen zelfs gratis mee.

De 15 kilometer is een echte gezinsafstand voor jong en oud, waar de 25 kilometer meer bestemd is voor de recreatiefietsers. De 50 kilometer is geschikt voor de meer ervaren fietsers en wielrenners. Tijdens de vierdaagse zijn alle type fietsen toegestaan. Het vertrek en de aankomst zijn bij restaurant Family, Molenstraat 16 in Fijnaart. Onderweg wordt bij de stempelpost een gezonde versnapering uitgereikt en na afloop krijgt iedere deelnemer iets lekkers aan en kan men gezellig samen nagenieten. Alle deelnemers ontvangen bij het volbrengen van minimaal drie avonden ook nog een leuke herinnering.

De routecommissie van de wielertoerclub heeft een aantal leuke afwisselende routes uitgezet welke de fietsers door de mooiste West-Brabantse polders rondom Fijnaart leiden. Alle routes hebben een leuke naam gekregen. Deze routes staan op de website van de wielertoerclub, zijn via GPX-bestanden beschikbaar en worden uitgeprint en aan de deelnemers uitgereikt. Onderweg rijdt er een bezemwagen mee voor deelnemers met pech of die eerste hulp nodig hebben. Alle belangrijke informatie staat op de stempelkaart. De starttijd is iedere avond tussen 18.30 en 19.00 uur.

Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis meefietsen. Voorinschrijving met korting is mogelijk op maandagavond 9 september tussen 18.30 en 19.30 uur bij de startlocatie. Aanmelding via de website is ook mogelijk. Inschrijven is ook nog mogelijk op dinsdag 10 september en eventueel op woensdag 11 september voorafgaande aan het vertrek. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis meefietsen, deelnemers van 12 jaar en ouder betalen € 4,00 p.p. tijdens de voorinschrijving en € 5,00 op de eerste en tweede fietsdag. Ook per gezin inschrijven is mogelijk. Ongeacht de grootte, betaalt een gezin (ouders met inwonende kinderen tot en met 15 jaar) € 12,50 tijdens de voorinschrijving en € 15,00 op de eerste en tweede fietsdag. 

Informatie en routes zijn te vinden op de website: www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse

Beelden bij dit artikel