Westhoekse Jeugdraden kunnen zich weer lekker opwermen dankzij C.V. de Spieringkruiers

Aanstaande zondag, 27 januari, organiseert C.V. de Spieringkruiers uit dorp Moerdijk traditiegetrouw de Opwermmiddag voor de jeugdraden uit de Westhoek. Vorig jaar waren wij daar al bij, toen mochten we de jeugdraden van Moerdijk, Zevenbergschen Hoek, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Klundert, Hooge en Lage Zwaluwe op de foto zetten. 

Sander, dé persvoorlichter van De Spieringkruiers, vertelde ons vorig jaar: "Voor de volwassenen zijn er vaak activiteiten zat, maar wij willen ook de jeugd er echt goed bij betrekken en schrijven daarom verschillende jeugdraden van de Westhoek aan. Deze worden tevens gepresenteerd op het podium en ze kunnen allemaal spelletjes spelen. En natuurlijk feesten!" 

De Opwermmiddag van dit jaar vindt plaats in De Blokhut vanaf 14.00 uur. De nieuwe jeugdraad van De Spieringkruiers zal tevens gepresenteerd worden en samen met de volwassen raden, bandjes en DJ Bennie belooft het een groot, werrum feest te worden. 

Enne, wij zullen er ook bij zijn! Wie gaan wij daar zien?

Een impressie van hoe de Opwermmiddag vorig jaar was, bekijkt u via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/nieuws/jeugdraden-goed-opgewermd-in-moerdijk.html

Beelden bij dit artikel