Voorjaarstafereeltje: Schaapjes en geitjes kijken in Zevenbergen

Na het gure weer van de afgelopen dagen, lijkt het er de komende week beter uit te gaan zien. En wat is dan een leuker voorjaarstafereeltje dan een kijkje in de stal nemen bij de pasgeboren lammetjes en geitjes, samen met hun ouders. In Zevenbergen aan de Hazeldonkse Zandweg kán dat en wel de komende vier zaterdagen van 11.00 tot 16.00 uur.

Onze Razende Reporter Paula ging weer op pad. "Er zijn volop lammetjes geboren, waar je naar mag kijken en mee mag kroelen. Er loopt op dit moment één lammetje rond die verstoten is door de moeder, maar het lam laat zich gewillig optillen en is een echte knuffelaar. Er waren lammetjes die pas net een uur oud waren, die nog onder de warmtelamp liggen en we hebben er zelfs twee geboren zien worden", laat Paula ons weten. 

Tijdens haar bezoek aan de stal, maakte Paula aandoenlijke, lieve en grappige foto's. U bekijkt ze in de fotoslider boven dit artikel. Lijkt het u leuk om zelf ook een kijkje in de stal te nemen? De stal van Brabants Natuurvlees aan de Hazeldonkse Zandweg 36a in Zevenbergen, is op zaterdag 23 en 30 maart, 6 en 13 april tussen 11.00 en 16.00 uur geopend voor het publiek. Vraag het maar aan Paula: het is echt de moeite waard!


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel