Greetje van Son gastspreker bij Fotoclub Moerdijk

Op donderdag 21 maart is Greetje van Son gastspreker bij Fotoclub Moerdijk. Greetje is sinds 2010 serieus bezig met fotografie, waarbij zij heel bewust kijkt naar licht, compositie en scherpte/diepte om zodoende te komen tot een foto met meer zeggingskracht. Greetje is begonnen als autodidact en heeft veel geleerd door naar het werk van andere fotografen te kijken en door zelf veel te fotograferen. In juli 2014 is zij succesvol afgestudeerd aan de Fotovakschool in Boxtel.

Veelzijdigheid is haar kenmerk, maar ze loopt bijzonder warm voor moderne architectuur, macrofotografie, landschapsfotografie en kleinschalige concertfotografie. Details en lijnen vindt ze bijzonder boeiend en die vind je dan ook volop terug in haar werk. Greetje laat door middel van haar foto’s haar passie zien. Aan bod komen o.a. haar achtergrond, de werkwijze die zij hanteert bij architectuurfotografie (waar let zij op) met een verdere uiteenzetting over fine art fotografie en een stap-voor-stap uitleg naar het uiteindelijk resultaat.

Voor meer informatie kun je alvast kijken op haar website: grekenrooi.exto.nl. De avond begint om 19.30 uur; plaats van handeling Theater De Schuur, Kerkstraat, Zevenbergen. Ook als u geen lid bent van de fotoclub bent u van harte welkom. Meldt u zich wel van te voren even aan via: info@fotoclub-moerdijk.nl. De toegang is gratis.