Vier de liefde, omarm de romantiek. Wie verras jij met onze Valentijnsprijs?

KijkopMoerdijk geeft in samenwerking met Bloem 't Op uit Lage Zwaluwe een Valentijnsprijs weg! 

We verloten aanstaande woensdag namelijk deze keramieke bloempot gevuld met hoge orchideeën, aangekleed met leuke valentijnsaccessoires! 

Vergeet de rozen, weg met de bonbons en de hartjesconfetti. Orchideeën zijn de meest romantische planten ter wereld en daarom geven wij deze witte variant weg. Wit is de kleur van onschuld, puurheid en vrede en wat is er nou mooier dan een vredige, romantische plant aan je geliefde te geven. Uiteraard kun je dit cadeautje ook aan een vriend of vriendin geven, je vader of moeder, of iemand anders waarvan je vindt dat hij of zij het echt verdient. 

Wie gun jij deze Valentijnsprijs? Laat het ons weten door diegene in de reacties te taggen of te noemen en wie weet word jij de winnaar of winnares van deze mooie prijs!

Als je dan toch bezig bent, like dan meteen KijkopMoerdijk even op Facebook (www.facebook.nl/kijkopmoerdijk.nl) en Bloem 't Op op Facebook (https://www.facebook.com/Bloem-t-Op). Op 13 februari aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Moerdijk: www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.