Verkoop rommelmarktspullen in De Blokhut Helwijk

De rommelmarkt die met Pasen in gemeenschapshuis De Blokhut in Helwijk zou worden gehouden, kon vanwege de uitbraak van het coronavirus niet doorgaan. Speeltuinvereniging Kindervreugd, de organisator van de rommelmarkt, heeft echter wel veel rommelmarktspullen in de opslag staan en daarom hebben zij besloten met een doorlopende verkoop te starten in het gemeenschapshuis.

Vanaf afgelopen zaterdag kan een ieder tijdens de openingstijden van De Blokhut en op zaterdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur terecht om door de spullen te neuzen. De vrijwilligers van de speeltuinvereniging zorgen ervoor dat alles netjes uitgestald en schoongemaakt is en houden zij zich aan de richtlijnen en adviezen van het RIVM en worden bezoekers geacht zich daar ook aan te houden. De spullen worden telkens aangevuld, dus u kunt regelmatig binnenwandelen op zoek naar iets leuks. Ook kunt u terecht in de boekenruimte, waar een grote collectie boeken uitgestald is.

Vanzelfsprekend bent u ook welkom voor een hapje en een drankje, in De Blokhut (met een maximum aantal personen) of op het terras. Kijk voor meer informatie en de openingstijden van De Blokhut op www.svkindervreugd.nl.