Vanaf zondag 9 december reizen met Bravoflex voor slechts € 3,50

Vanaf aanstaande zondag is het mogelijk om buiten de reguliere dienstregeling van het busvervoer, te reizen met Bravoflex. Voor een vast tarief van € 3,50 kunt u van halte naar halte reizen of naar een OV-knooppunt. Reizigers kunnen zelf bepalen van en naar welke halte ze gebracht willen worden, het tarief blijft voor iedere rit hetzelfde. 

Bravoflex is een pilot die maximaal twee jaar zal duren en moet als alternatief dienen na het wegvallen van reguliere bussen in de avonduren.  

Hoe te boeken?
Een rit kan gratis geboekt via de Bravoflex app of door te bellen naar het telefoonnummer 088 0761 977. Ritten kunnen minimaal 1 uur van tevoren en maximaal twee weken van tevoren geboekt worden.

Wanneer te boeken?
Ritten met Bravoflex kunnen plaatsvinden op maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 00.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur. 

Hoe te betalen?
De rit kan via de app betaald worden of, als u telefonisch reserveert, bij de chauffeur met een pinpas. Een rit met Bravoflex kent een vast tarief van €3,50, de OV-chipkaart, het studentenreis product, bestaande OV-abonnementen en kaartsoorten zijn niet geldig.

Waar rijdt Bravoflex?
Bravoflex rijdt binnen de gemeente Moerdijk (Willemstad, Helwijk, Heijningen, Fijnaart, Oude Molen, Standdaarbuiten, Noordhoek, Klundert, Moerdijk, Zevenbergen, Langeweg, Roode Vaart en Zevenbergschen Hoek) en de vier aangewezen OV-knooppunten gelegen buiten de gemeente Moerdijk: station Oudenbosch, busstation Oud Gastel, bushalte A29 Numansdorp en Dinteloord halte Zuideinde. Het vervoer vindt plaats tussen bushaltes onderling en tussen bushaltes, treinstations en OV-knooppunten binnen het afgebakende gebied.


Foto: www.bravo.info