Theo Schouwenaarsbaan in Langeweg voor geopend verklaard

Lang niet alle vrijwilligers die aan de jeu-de-boules-banen in Langeweg hebben meegewerkt, staan op de foto, maar volgens Bart van Gils, vrijwilliger bij o.a. dorpshuis Ons Stedeke, verdient wel iedere vrijwilliger een lintje. Bij gebrek aan de Koninklijke versie, kregen de zeven mannen die wel op de foto gingen, een feestelijk, geel inpaklintje om de nek, nadat wethouder Eef Schoneveld deze officieel doorgeknipt had. 

Theo Schouwenaars is één van de initiatiefnemers van de jeu-de-boules-banen in Langeweg en heeft zich kei hard ingezet om de banen te realiseren op het terrein van Ons Stedeke. Reden genoeg om de banen naar hem te vernoemen. Een naambordje wordt opgehangen om dit feit nooit meer te vergeten, de 'Theo Schouwenaarsbaan'. 

Fanfare Muziek Veredelt Langeweg verzorgde de openingsmuziek en na de officiële opening met de wethouder tilde blaaskapel d'Eigeweskus het feest naar een ultiem niveau. Samen met Nico die ter plekke overheerlijke hapjes klaarmaakte, genoten de aanwezigen van een drankje uit de bar van Ons Stedeke. Niet alleen de opening van de jeu-de-boules-banen, maar ook de afgeronde verbouwing van het dorpshuis werd gevierd. 

KijkopMoerdijk werd hartelijk ontvangen bij de opening van de Theo Schouwenaarsbaan en maakte leuke foto's die u kunt bekijken in de fotoslider boven dit artikel.


*Voor de app-lezers: bekijk alle foto's bij dit artikel via deze directe link https://kijkopmoerdijk.nl/nieuws/theo-schouwenaarsbaan-in-langeweg-voor-geopend-verklaard.html. 

Beelden bij dit artikel