Terror Nights in Standdaarbuiten… Durf jij het aan?

Standdaarbuiten is op zaterdag 20 oktober het decor voor het grootste Halloween Event van heel Brabant: Terror Nights. Drie grote spookhuizen, acteurs, licht- en geluidseffecten en een trick-or-treat-looproute, toveren Standdaarbuiten om tot horrorplaats. Breng een bezoek aan Terror City, betreed de operatiekamer van Dokter Terror of wandel door de Tunnel of Terror… Als je durft tenminste…

Voor ieder wat wils, in Halloween stijl. De redactie van KijkopMoerdijk is zelfs tijdens het schrijven van deze aankondiging al bang, maar het schijnt dat bezoekers van alle leeftijden een adembenemende ervaring kunnen opdoen tijdens de Terror Nights. Wel wordt geadviseerd om de bezoekertjes jonger dan 10 jaar tussen 19.00 en 21.00 uur te laten starten en bezoekers ouder dan 10 jaar tussen 21.00 en 23.00 uur. 

Een bezoekje aan Terror Nights in Standdaarbuiten duurt ongeveer 1,5 uur, waarbij alle spookhuizen onbeperkt bezocht kunnen worden. Deze zijn allemaal overdekt en Terror City is ook nog eens toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Daarnaast is er een trick-or-treat-route uitgestippeld, waar bij verschillende adressen aangebeld kan worden voor een lekkere traktatie. 

Het startadres is in de Molenstraat, tussen 19.00 en 23.00 uur dus. Kaartjes voor deze giga-enge Halloween avond zijn in de voorverkoop te koop voor € 12,50. Ter plaatse zijn er ook nog kaartjes te koop voor € 15,00. Voor voorverkoopadressen kunt u kijken op http://www.eventmaat.nl 

Het promofilmpje over de Terror Nights hebben we ook weten te bemachtigen en tja… Wij slapen vanavond met onze ogen open!
https://www.youtube.com/watch?v=WnNQjNS4LFo

 

Beelden bij dit artikel