SV Kindervreugd organiseert 67e rommelmarkt

Alweer voor de 67e keer zal SV Kindervreugd dit jaar haar grote rommelmarkt organiseren. Op zaterdag 20 en op maandag 22 april (Tweede Paasdag) zal de rommelmarkt in De Blokhut geopend zijn, waar volop keus is en de spullen nauwkeurig gesorteerd zijn. Een enorme klus, waar de vrijwilligers van de speeltuinvereniging zich vol voor inzetten. SV Kindervreugd kan nog wel wat extra handjes, maar ook extra spulletjes gebruiken voor de naderende rommelmarkt.

Beide dagen zal de rommelmarkt geopend zijn tussen 10.00 en 15.30 uur. De entree bedraagt € 2,00 voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen tot 12 jaar. De opslagplaatsen zitten weer bomvol met tweedehands goed bruikbare spullen, zoals elektrische apparatuur, meubels, lampen, gereedschap, tuinartikelen, witgoed, plastic, fietsen, CD’s, LP’s en singles, speelgoed, handwerkartikelen, sieraden, snuisterijen, hobbyartikelen, glas, porselein en nog veel meer.

SV Kindervreugd is op zoek naar mensen die willen helpen met bijvoorbeeld spullen uitpakken en sorteren, of op de desbetreffende dagen mee willen verkopen. Lijkt het u leuk om uzelf in te zetten voor de speeltuinvereniging in Helwijk? Dan kunt u contact opnemen met Inge Maliepaard via 06-43418894 of per e-mail via erik@svkindervreugd.nl.

Ook heeft Kindervreugd nog ruimte voor bruikbare spullen voor de rommelmarkt. Deze worden op afspraak op een donderdagavond bij u opgehaald. Makkelijk toch? U kunt hiervoor ook met Inge bellen via 06-43418894. Mocht u op donderdagavond toevallig altijd moeten werken, dan is het ook mogelijk om tijdens openingsuren uw spullen zelf in De Blokhut te komen brengen.

De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan het speeltuinwerk.