Supporters V.V. TPO roepen Mark Behr en Kees Santbergen uit tot Spelers van het Seizoen

Bij V.V. TPO in dorp Moerdijk is het traditie: ieder seizoen mogen de supporters van thuiswedstrijden de spelers punten geven voor hun prestaties. Mist een speler een wedstrijd? Dan mist die speler de kans op meer punten. Tijdens de feestavond afgelopen zaterdag werden de winnaars bekend gemaakt: Mark Behr en Kees Santbergen werden uitgeroepen tot Speler(s) van het Seizoen, met beide 34 punten! Op een tweede plaats eindigde Sander Kortsmit met 29 punten, Kees van Drimmelen mocht de derde positie innemen met 20 punten. 

De heren mochten een medaille en een oorkonde ontvangen, evenals de eer om in de top 3 te zijn geëindigd. Alle overige aanwezige selectiespelers kregen tevens een medaille omgehangen voor de gezamenlijk geleverde prestatie.

De einduitslag voor het seizoen 2018-2019 is geworden:

 1. Mark Behr en Kees Santbergen – 34 punten
 2. Sander Kortsmit – 29 punten
 3. Kees van Drimmelen – 20 punten
 4. Coen Koevoet – 17 punten
 5. Stef Korswagen – 13 punten
 6. Jeffrey Reniers – 12 punten
 7. Bart van Opdorp – 10 punten
 8. Aries van Horne en Hussain Mizori – 9 punten
 9. Wilco Slob en Lars Febus – 8 punten
 10. Tim van Geel en Daan Koevoet – 5 punten
 11. Ricky Jongenelen en Martijn van Hoven – 4 punten
 12. Tijn Schoones en Cor Ijzermans – 2 punten
 13. Johan van Boxel – 1 punt


Naast de einduitslag, mochten wij van razende reporter Jos Schalk een korte samenvatting van het afgelopen seizoen van TPO ontvangen.

Tijdens het afgelopen seizoen waren er hoogte en diepte punten. Eén van de hoogtepunten was toch wel de 10-1 thuisoverwinning op 20 januari 2019 tegen TVC. Ook de opgaande lijn vanaf de winterstop (van de 8 thuiswedstrijden werden er 5 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 2 verloren) was hoopgevend voor de toekomst.
Tot slot was de 1-2 uit overwinning bij SSW, met in de 90ste minuut de winnende goal van Tijn Schoones, een morele opsteker voor heel het team, begeleiding én bestuur

Een diepte punt was toch wel de flinke blessure van Jasper Verschuren en Giovanni Schalken. Gelukkig zijn beide werkend aan hun herstel.

Tot slot was er zaterdagavond nog een compliment voor de begeleiding van het 1e elftal.
Met Tijs van Bragt heeft TPO sinds dit seizoen niet alleen een gedreven en enthousiaste trainer, maar ook verenigingsmens in hun midden.

Samen met Corné Brant (verzorger), Meindert Bijleveld (leider), Bart van Opdorp (keeperstrainer), Jaap De Visser (grensrechter), Henk van Boxel (begeleiding) en ook met de steun van het bestuur (Jaap, Meindert, Piet Korteweg, Ludo van Gils en Bianca Verstappen-Vaartmans) hebben ze er met 29 punten en een gedeelde 8e plaats een mooi voetbalseizoen van gemaakt.

Op naar het voetbalseizoen 2019-2020. Dat smaakt wellicht naar meer!