Speeltuinvereniging Kindervreugd scoort wederom met kerstmarkt

Wel verdorie, zul je altijd zien. De zeer actieve vrijwilligers van Speeltuinvereniging Kindervreugd in Helwijk dachten: vorig jaar waren er enkele oliebollen over dus als we dit jaar nou dezelfde hoeveelheid bakken, komt het precies uit. Wat denk je… Uitverkocht! Omdat wij alle kerstmarkten in de gemeente hebben bezocht gisteren, waren wij net iets te laat voor het optreden van de Willemstar Singers, maar we waren wél precies op tijd om de laatste oliebollen in kelen te zien verdwijnen!

Voorzitter van de vereniging, Erik Maliepaard, vertelt ons: "Het is een echte traditie, onze kerstmarkt. Het hele jaar door worden er kerstspullen verzameld en opgeslagen en een tuincentrum gunt ons altijd wat spullen die wij dan kunnen opkopen voor een zacht prijsje. Zodoende hebben we zóveel artikelen die we onze bezoekers kunnen aanbieden. Dit jaar hadden we voor het eerst de Willemstar Singers die een optreden verzorgden, verder is er weinig nieuws of bijzonders. Ja, het enige wat ik écht wil benoemen is de inzet van al onze vrijwilligers. Als je alleen al kijkt naar het opbouwen van de markt, daar hebben maar liefst 30 vrijwilligers zich voor ingezet. Dat is echt benoemens- en bewonderenswaardig", aldus de trotse voorzitter. 

U bekijkt de foto's die wij gisteren hebben gemaakt van de kerstmarkt in De Blokhut, in de fotoslider boven dit artikel.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel