Sinterklaas met een ‘lekke boot’ tóch haven Moerdijk binnengevaren

'Sinterkláááás, uw boot is lek!' klonk het slechts anderhalf uur geleden aan de haven van Moerdijk. Terwijl de Pakjesboot 12 met Sint en Pieten de haven binnen kwam gevaren, schrokken een aantal kinderen van het water dat uit de boot spoot en probeerden zij de goedheiligman hierover te waarschuwen. Gelukkig meerde de Sint veilig en wel aan en klom hij met een ferme stap op de kade en bleek het water geen lek te zijn, maar het koelwater waarmee de motor van de Pakjesboot koel en dus werkend werd gehouden.

Stel je nou eens voor dat de boot écht lek had geweest en Sinterklaas ook in Moerdijk per trein aan had moeten komen, dan hadden alle kinderen hélemaal naar station Lage Zwaluwe moeten lopen! Gelukkig liep het zo'n vaart niet en hoefde het hele gezelschap vanmiddag alleen naar de Ankerkuil te lopen, alwaar een gezellige sinterklaasmiddag gehouden wordt. De redactie van KijkopMoerdijk was aanwezig bij de haven en maakte een aantal gezellige foto's. U bekijkt ze allemaal in de fotoslider boven dit artikel. 


 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel