Pronken met je kennis én een leuke avond tijdens de Pubquiz in Zevenbergschen Hoek

Het is de allereerste keer dat er een pubquiz plaatsvindt in Zevenbergschen Hoek en als u het ons vraagt ook de eerste keer dat er een pubquiz in de zomerse buitenlucht plaatsvindt! De organisatie van Den Hoek Leeft doet het gewoon: op zaterdag 29 juni 2019 kunnen teams bestaande uit 4 personen het tegen elkaar opnemen tijdens de Pubquiz op het Plein 1940.

Pronken met je algemene kennis met vragen over o.a. muziek, artiesten, dieren en fotovragen. De ultieme vraag is natuurlijk welk team het meest intellectueel onderlegd is en dus de meeste vragen goed kan beantwoorden. De Pubquiz wordt georganiseerd door een professionele organisatie die zeven rondes heeft voorbereid bestaande uit 10 vragen en een achtste ronde waarbij een soort 'Petje op, petje af' wordt gespeeld. Alle scores worden bijgehouden middels een computer, waar dus uiteindelijk een winnend team uit komt die de meeste vragen goed heeft beantwoord. Naast een winnend team, wordt er ook bijgehouden wie er het beste individueel speelt.

Er zijn tijdens de Hoekse Pubquiz dus twee prijzen te verdienen. Zowel het beste team als de beste individu winnen een groot pakket met producten en spulletjes samengesteld door de lokale Hoekse ondernemers. Maar naast de kans op dat Hoekse pakket, krijgen de spelende teams twee drankjes per persoon en een gerecht van één van de aanwezige foodtrucks per persoon. De quiz wordt gespeeld tussen 17.00 en 19.00 uur en meedoen kan in een team van 4 personen. Inschrijfgeld bedraagt slechts € 15,00 per persoon, waarmee de organisatie tevens een buffer op kan bouwen voor de jubileumeditie van Den Hoek Leeft in 2020. 

Inschrijven dus! Trommel je vrienden, familie, collega's op of pluk een aantal mensen van de straat en klik door naar: http://www.denhoekleeft.nl/pubquiz/. Hier vind je het inschrijfformulier in PDF-formaat, welke je kunt invullen, uitprinten en inleveren bij Restaria d'n Bels of stuur een e-mail met de gevraagde info naar info@denhoekleeft.nl