Polderchallenge Standdaarbuiten kijkt voorzichtig vooruit

De organisatie van de Polderchallenge Standdaarbuiten, een sportevenement met verschillende runs, met een combinatie van mud, trail, obstacle, survival en fun, bereidt zich momenteel voor op de zesde editie van het evenement in Standdaarbuiten. Hoewel de tijden onzeker zijn, wagen zij zich eraan om voorzichtig vooruit te kijken naar 5 september 2020, waarop hopelijk vele deelnemers aan de start kunnen verschijnen.

Dit jaar zullen de gebruikelijke categorieën, de Inimini-Run (600 m), Kids-Run (2,5 km), Fun-Run (6 km), Tough-Run (12 km) én de Ultimate-Run (18 km), weer op de planning staan. De verwachting is dat er op zaterdag 5 september, rond 10.00 uur gestart zal worden met deze runs, die weer worden verdeeld in blokken. Nadat er in het jubileumjaar twee dagen waren uitgetrokken, worden dit jaar de verschillende onderdelen weer op één dag geprogrammeerd, met als afsluiter een spetterend eindfeest in de Polderchallenge Feesttent. Gezien het succes van vorig jaar, wordt er ook dit jaar hard gewerkt, om voor de afsluitende feestavond een mooi amusementsprogramma samen te stellen.

Dus voor iedereen, die in september weer de strijd wil aangaan met modder, sloten én hindernissen, om dat vervolgens af te sluiten met een feestje; de inschrijving voor de verschillende runs start op woensdag 1 april 2020, om 00.00 uur. Inschrijven kan via de website www.polderchallengestanddaarbuiten.nl. De afgelopen jaren waren alle startbewijzen binnen een dag uitverkocht, dus voorkom teleurstellingen en ben erbij. Mocht er overigens tegen die tijd, door de betrokken instanties worden aangegeven, dat de Polderchallenge Standdaarbuiten geen doorgang kan vinden, zal het betaalde inschrijfgeld netjes worden teruggestort.

De organisatie zelf aan het woord:
“We bevinden ons momenteel in een roerige tijd, waarin het voor iedereen, ‘alle hens aan dek’ is, om de samenleving zo goed mogelijk draaiende te houden, waarvoor diep respect. Ook een tijd waarin het voor menigeen, die van dichtbij te maken heeft met het Coronavirus een moeilijke tijd is. Wij denken aan jullie.

Toch proberen wij voorzichtig over deze periode heen te kijken en zijn wij weer druk bezig met de voorbereidingen voor de 6e Polderchallenge Standdaarbuiten, die op zaterdag 5 september 2020 op het programma staat. Met enige trots, durven we wel te zeggen dat Dé Polderchallenge Standdaarbuiten, inmiddels een evenement van formaat is in Standdaarbuiten, gemeente Moerdijk, West-Brabant en de verre omstreken.

Verder voor nu aan iedereen: Zorg voor jezelf, zorg voor elkaar en blijf gezond.”

Beelden bij dit artikel