Gemeenschapshuis De Blokhut Helwijk gesloten t/m 1 juni 2020

Door de maatregelen van het kabinet om bijeenkomsten met meer dan drie personen te verbieden, heeft het beheer van gemeenschapshuis De Blokhut in Helwijk besloten om de deuren gesloten te houden tot en met 1 juni 2020. Dit betekent dat alle geplande activiteiten geannuleerd of verplaatst zullen worden.

  • Doorlopende activiteiten van Speeltuinvereniging Kindervreugd en overige afdelingen zijn geannuleerd tot en met 1 juni 2020.
  • De Rommelmarkt die gepland stond op 11 en 13 april en later verzet is naar 23 en 24 mei komt in zijn geheel te vervallen. De eerstvolgende rommelmarkt vindt derhalve plaats op 3 en 4 oktober 2020.
  • Er worden geen spullen voor de rommelmarkt meer aan huis opgehaald. Men kan wel spullen brengen in De Blokhut na telefonische afspraak (tel. nr.: 0168-472978) en zolang de opslag dit toelaat. Zodra de opslag vol is, zal dit gecommuniceerd worden via de social media en huis-aan huis-bladen.
  • De Country & Line Dancemiddag die gepland stond op 10 mei 2020 wordt geheel geannuleerd. Later in het jaar wordt een nieuwe datum vastgesteld.
  • De algemene ledenvergadering, die gepland stond op 11 mei 2020 wordt geannuleerd. Later in het jaar wordt gekeken naar een andere geschikte datum.
  • De uitvoeringen van de musical “Rock Academy” van Toneelclub Fame, die gepland stonden van 21 tot en met 24 mei 2020, worden verzet naar 7 en 8 november 2020. Er zal dan op beide dagen een middag- en een avondvoorstelling zijn.
  • De kaartmarathon, die gepland stond op 27 juni 2020, komt te vervallen. Bezien wordt of hier te zijner tijd een andere invulling aan gegeven kan worden.
  • In de maanden april en mei zult u huis-aan-huis en via de mail geen maandprogramma ontvangen.

Door de maatregelen zullen er mensen zijn die zich eenzaam voelen of dreigen in nood te komen. Het bestuur van Speeltuinvereniging Kindervreugd, de grootste gebruiker van De Blokhut, roept deze mensen op contact te zoeken met het meldpunt van de gemeente Moerdijk (0168-373970). Voor een ieder die het wat dichterbij huis wil houden, wordt ook de mogelijkheid geboden om te bellen naar De Blokhut, telefoonnummer 0168-472978. De telefoon staat doorgeschakeld naar Inge Maliepaard, beheerster van De Blokhut. Het bestuur staat in contact met vrijwilligers en instanties die u kunnen helpen. Ook als u alleen een praatje wilt maken, bent u vrij om te bellen.