Muziekvereniging Determinato laat kinderen gratis kennismaken met muziek maken

Muziekvereniging Determinato heeft de deuren tot de muziekspeeltuin weer geopend. Kinderen vanaf 4 jaar mogen gratis komen kijken en meedoen, zodat ze op een leuke en speelse manier kennismaken met muziek en ze kunnen proberen of ze het leuk vinden om samen muziek te maken. 

Daarbij wordt gebruik gemaakt van allerlei leuke en kleurrijke muziekinstrumentjes en andere spelmaterialen. Door middel van liedjes en spelletjes leren de kinderen wat muziek is. De ontwikkeling van het gehoor, ritme en klank komen uitgebreid aan bod. Spelenderwijs maken de kinderen kennis met muziek en krijgen ze de ruimte hun talenten al op jonge leeftijd te ontdekken en te ontwikkelen!

De muziekspeeltuin is tot aan de zomervakantie nog drie keer geopend, dus zet de data vast in je agenda. De speeltuin is open op 22 mei en op 5 en 19 juni, telkens van 16.00 tot 17.00 uur in de muziekzaal van De Niervaert in Klundert. Loop gerust binnen, alle kinderen (met hun ouder(s)) zijn welkom om te komen kijken en meedoen. Op de website van Determinato staat alle informatie over de vereniging en zijn ook de contactgegevens te vinden.