Meer Moerdijk Kids boekje verspreid door gloednieuwe buurtsportcoaches

Nieuwer krijg je het niet: nieuwe buurtsportcoaches in nieuwe kleding gestoken. Joyce en Marion waren vanmorgen op basisschool De Hoeksteen in Zevenbergschen Hoek om de nieuwe activiteitenboekjes van meer Moerdijk te overhandigen aan de leerlingen, te beginnen in groep 6. Wethouder Eef Schoneveld was, op zijn verjaardag nota bene, ook aanwezig om de kinderen het belang van sporten en bewegen mee te geven.

Dat hij jarig is vandaag, had Schoneveld beter niet tegen Joyce kunnen zeggen want de oplettende buurtsportcoach attendeerde de klas hierop, waarna meneer Johan en zijn klas het 'Lang zal hij leven', 'Happy birthday to you' en nog wat van die kneiters van verjaardagshits, inzetten. Met een grote glimlach nam de wethouder de hieperdepiep's in ontvangst en bedankte hij de kinderen voor hun gezang. Overigens was zijn verjaardag niet het doel waarvoor hij vanmorgen naar de basisschool is gekomen. In het activiteitenboekje voor kids van meer Moerdijk staan 60 leuke sportieve, culturele en muzikale activiteiten die door de kinderen beoefend, uitgeprobeerd en gevolgd kunnen worden in de gemeente Moerdijk. 

De boekjes worden de komende tijd uitgedeeld op alle basisscholen in de gemeente. Alle leerlingen krijgen dus een eigen boekje waarin ze zelf kunnen lezen welke activiteit bij hen past. Vanmorgen waren wij aanwezig op De Hoeksteen en maakten een aantal leuke foto's van de overhandigingen in groep 6. U bekijkt ze in de fotoslider boven dit bericht. 

Beelden bij dit artikel