Lezing creatieve natuurfotografie bij Fotoclub Moerdijk

Op dinsdag 17 september verzorgt Brigitte van Krimpen een lezing bij Fotoclub Moerdijk. Fotografie is haar passie, al sinds ze klein was. Haar vader heeft haar met het fotografie virus besmet en het is nooit meer overgegaan. Samen hebben ze heel wat uurtjes in de DOKA doorgebracht. Later wilde ze meer van de techniek en het licht weten en daarom heeft ze de professionele opleiding tot vakfotograaf afgerond aan de fotovakschool in Apeldoorn.

Het allermooiste vindt Brigitte het om heel vroeg in de morgen buiten te zijn met haar camera en te genieten van de rust in de natuur en van het mooie licht. Die sfeer probeert ze te vertalen in haar beelden. Door de overgang van analoge fotografie naar digitale is er voor haar een geheel nieuwe wereld opengegaan, namelijk die van de bewerking. Naast fotografie speelt Photoshop inmiddels een niet meer weg te denken rol in haar leven als fotografe. Het helpt haar om haar creatieve grenzen steeds verder te verleggen. En dat is thema van de avond: creatieve natuurfotografie. Brigitte zal dieper ingaan op de techniek, maar ook op de bewerking.

De avond begint op het gebruikelijke tijdstip van 19.30 uur. Plaats van handeling dit keer Multicultureel Centrum De Kristal, Kristallaan 25C in Zevenbergen. Ook als u geen lid bent van de fotoclub bent u van harte welkom. Meldt u zich wel van te voren even aan via: info@fotoclub-moerdijk.nl. De toegang is gratis.


*Foto: © Brigitte van Krimpen – www.brigittevankrimpen.nl