Meej de leutbollen van Oranjevaan kunde gij er tegenaon

Carnaval vergt veel van de leutvierder. Optocht lopen of kijken, dweilen langs de kroegen, in de polonaise, zwieren en zwaaien. En dat vijf dagen, avonden en nachten lang. Dat gaat niemand in de koude kleren zitten. Daarom is het verstandig om te zorgen voor een goede bodem. Met de oliebollen van Oranjevaan kun je je geen betere basis wensen.

Elk jaar is de muziekvereniging met haar oliebollentent op carnavalszaterdagmorgen van de partij. Om het opstellen van de deelnemers aan de grote optocht niet in de wielen te rijden, staat de tent dit jaar op een iets andere plaats. Dankzij de Protestantse Gemeente mag Oranjevaan haar bakspullen opstellen op het plein voor De Dorpskerk aan de Kerkring. Daar hebben de muzikanten alle ruimte om de lekkernijen te bakken en te verkopen. Bovendien blijft de Voorstraat leeg voor de carnavalswagens en groepen.

Muzikale bakkers

De muzikale bakkers staan zaterdag 22 februari vroeg op om iedereen te voorzien van de ideale carnavalsbodem. Vanaf 09.15 uur zijn de lekkernijen te koop. Viert u geen carnaval, dan zijn de oliebollen ook overheerlijk bij de koffie of als lunch. Een zak oliebollen van tien stuks kost 7 euro. De opbrengst wordt besteed aan het grootse openluchtspektakel Oorlogswinter de musical. Graag tot zaterdag!

*Bericht ingezonden door MV Oranjevaan.