Maatjes openen nieuwe firma Verhuurmaat Zevenbergen

1 februari 2020 was de grote dag voor Verhuurmaat: de grande opening van de nieuwe firma aan de Campagneweg in Zevenbergen. Dat de bedrijfsnaam uit twee delen bestaat, Verhuur en Maat, is niet voor niets: het deel 'maat' staat ook daadwerkelijk voor een maatje. Een vertrouwde firma waar je allerhande materieel kan huren, voor bijvoorbeeld bij het klussen of bij het werk in de tuin.

Overigens niet alleen dat soort materieel, maar ook professionele licht- en geluidsinstallaties, containers, toiletten en zelfs oudhollandse spellen zijn te huur bij Verhuurmaat. Directeur Michael van Zonneveld vertelt: "We zijn zo'n 12 à 13 jaar geleden begonnen met een bouwbedrijf en zijn gaandeweg uit gaan breiden. Zo kwam Containermaat en Rolcontainermaat, maar ook Toiletmaat en nu dus Verhuurmaat. Die laatste is eigenlijk een alleskunner op het gebied van verhuur. We verhuren materieel voor bouwprojecten en de particuliere markt, maar ook voor tuinwerkzaamheden, klimaatbeheersing, feesten, evenementen en sport & spel." Samen met zijn vrouw Bianca, betrad Michael voor de opening het podium.

Michael riep aldaar zijn oudste werknemer, Jaap, naar voren. "Met Jaap werken we al zoveel jaren samen, daarom wil ik hem even specifiek in het zonnetje zetten. Wij kunnen geen bedrijf voeren zonder onze medewerkers en Jaap is er daar één van. Hij is onze oudste werknemer, of ja, hij werkt het langste bij ons", lacht Michael hardop in de microfoon, duidend op de grijze lokken van Jaap. "Jaap, bedankt!". Ook wethouder Jack van Dorst was voor de gelegenheid uitgenodigd en sprak de aanwezigen toe. "Michael en Bianca, jullie zijn eigenlijk ook maten. Als maatjes zijn jullie deze bedrijven gestart en dat zal vast niet altijd makkelijk zijn geweest, maar de drive om te ondernemen is er bij jullie. Meerdere vestigingen sluiten jullie niet uit en jullie bouwen aan een mooi, stabiel bedrijf waar veel mensen hun werkgelegenheid in vinden."

Na het doorknippen van het lint door Jaap en Jack, terwijl Michael en Bianca deze aan de uiteinden vast hielden, was de opening een feit. Begeleid door muziek dreunend uit de speakers van Verhuurmaat, traden de werknemers naar buiten met enkele gereedschappen uit het assortiment en werden natuurlijk de confettikanonnen afgeschoten. Michael, Bianca en alle medewerkers: namens KijkopMoerdijk van harte gefeliciteerd met de geslaagde opening! 

www.youtube.com/watch?v=utM2MrGzBQw

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel