LR en PC Prinses Irene pakt NL Doet dagen groots aan

Al meer dan 10 jaar organiseert de Landelijke Rijvereniging en Paarden Club Prinses Irene met medewerking van het Oranjefonds, de NL Doet Dagen op hun terrein aan de Knip in Zevenbergen. Dit jaar, op 13 en 14 maart a.s., pakken zij weer groots uit om het terrein, de rijbak, de speeltuin en het clubgebouw goed onderhanden te nemen en gereed te maken voor de opening van het seizoen.

Het bestuur van Prinses Irene nodigt de leden, maar ook geïnteresseerden en belangstellenden, van harte uit om daarbij te komen helpen. Er zijn een tiental klussen uit te voeren, geschikt voor jong en oud. Overigens ziet de club deze dagen niet alleen als klusdagen, maar ook als ontmoetingsdagen. Vrijwilligers mogen mede om die reden in overleg zelf een klus uitzoeken die zij leuk vinden om te doen. Zowel op vrijdag 13 maart als op zaterdag 14 maart zal de dag starten om 09.00 uur en eindigen om 17.00 uur. Van 12.15 tot circa 13.00 uur zal er geluncht worden, tussendoor is er koffie, thee en koeken. Mocht je slechts een dagdeel beschikbaar zijn, ben je ook van harte welkom.

Lijkt het u leuk om uw handen uit de mouwen te steken en de club daarmee te helpen?

Geef je dan mondeling, via e-mail achrijnart@gmail.com of telefonisch/whatsapp via 0168-325060 of 06-40573676. Vermeld duidelijk welke dag / dagen en welke tijden je kunt helpen. Aanmelden via de website www.lrenpcprinsesirene.nl kan ook, klik dan rechts in de kalender op de NL Doet activiteit en vul het aanmeldformulier in.