Lions actie: inzameling Douwe Egbertskoffiepunten voor de Voedselbank Moerdijk

Gooi uw Douwe Egberts-koffiepunten niet weg, maar besteed ze aan een goed doel! Lionsclub Zevenbergen zamelt weer Douwe Egberts-koffiepunten in voor de Voedselbank Moerdijk. Helpt u mee de recordopbrengst van vorig jaar te verbreken?

In de tweede week van december verschijnen de bekende inzameldozen op diverse locaties in de gemeente Moerdijk. De inzameldozen blijven staan tot de derde week van januari. Door uw ongebruikte DE-koffiepunten in deze dozen te stoppen, doneert u uw koffiepunten aan het goede doel. Voor elke 600 waardepunten krijgt de Voedselbank een pak Roodmerk koffie!

De dozen voor uw DE-koffiepunten staan in Fijnaart (Jumbo), Klundert (Prima), Moerdijk (Het Winkelmandje), Numansdorp (Bakkerij Bussing), Standdaarbuiten (Attent), Willemstad (Bakkerij Bussing), Zevenbergen (Jumbo), Zevenbergen (Primera, na kerst) en Zevenbergschen Hoek (apotheek).


Vorig jaar recordopbrengst

Vorig jaar kende de DE-koffiepunten inzameling een recordopbrengst. Als blijk van waardering voor de Lionsclub actie verhoogde Douwe Egberts het aantal pakken koffie ook nog eens met 20%.

In totaal heeft de koffiebrander de landelijk ingezamelde DE-punten in februari 2020 verzilverd door 134.000 pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken in Nederland te schenken. Daarvan waren 821 pakken voor de Voedselbank Moerdijk.

Activiteiten voor het goede doel

Lionsclub Zevenbergen bestaat uit een energieke groep vrienden die graag de handen uit de mouwen steken voor het goede doel. Onze (sponsor)acties hebben direct impact op verschillende lokale goede doelen, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Lionsclub Zevenbergen helpt hiermee een verschil te maken in onze maatschappij en uw leefomgeving.

Over Lionsclub Zevenbergen

Lionsclub Zevenbergen is een gemengde club (zowel mannen als vrouwen) met 24 leden. Onze leden hebben uiteenlopende beroepen, waardoor we beschikken over een brede variatie aan kennis, vaardigheden en waardevolle contacten.

Lionsclub Zevenbergen maakt deel uit van het wereldwijde Lions International netwerk. Lions zijn al meer dan 100 jaar actief over de hele wereld, wereldwijd heeft de Lionsclub 1,5 miljoen leden. In Nederland zijn ruim 11.000 Lions, verenigd in meer dan 430 Lionsclubs. De Lions zijn de grootste serviceorganisatie ter wereld.

Foto: ©KijkopMoerdijk.nl – 20-01-2020