Langewegse CoronaChallenge brengt dorp met elkaar in contact

In een grote stad is het haast onmogelijk maar in een dorp als Langeweg kan het prima: een challenge met opdrachten die inwoners moeten volbrengen. De Langewegse CoronaChallenge editie mei bevat 31 opdrachten (elke dag een nieuwe opdracht) die door 17 huishoudens worden uitgevoerd. Die opdrachten vergen enige creativiteit, want de jury beoordeelt de uitvoeringen op originaliteit en hilariteit. Bij 150 adressen heeft de organisatie laten weten ook een editie in juni te zullen doen, dus hoog tijd om eens een blik te werpen op één van de deelnemers aan de challenge: Mark Behr.

Mark is best creatief, humoristisch en origineel te noemen. Elke dag post hij op Facebook zijn versie van de challenge van die dag en in de laatste tussenstand van 24 mei jl. stond hij op de zesde plaats in de ranking. Hij vertelt ons: “Ik ben niet de enige die mee doet natuurlijk, we zijn met een aantal adressen aardig op dreef. Het is een leuk initiatief, want het brengt zo’n dorpje als Langeweg nog dichterbij elkaar. Wij hebben nu veel meer contact met omwonenden dan voor de challenge.” Mark maakt foto’s en filmpjes van zichzelf, met behulp van zijn familie en vriendin.

We hebben Mark gevraagd of we zijn beelden mochten gebruiken om aandacht te besteden aan deze leuke dorpschallenge. Dat mocht én… we kwamen tot de ontdekking dat Mark vandaag ook nog eens jarig is! Mark, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Voor iedere inwoner van Langeweg die nog twijfelt om mee te doen aan de Langewegse CoronaChallenge: bekijk de beelden van Mark, meld je ook aan en maak samen leuke herinneringen! Kijk op: www.langewegonline.nl/home/events/langewegse-coronachallenge-we-houden-de-moed-erin.

Beelden bij dit artikel