Koninklijke Onderscheiding voor Elmy Kers-Meijers uit Klundert

Vanmorgen ontving Elmy Kers-Meijers uit Klundert uit handen van burgemeester Jac Klijs een Koninklijke Onderscheiding. Elmy wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege haar vrijwilligersactiviteiten bij onder andere Vereniging Jeugd en Kunst, RK basisschool De Rietvest en Sportvereniging 't Rooie Paerd.

Verdiensten mevrouw Elmy Kers – Meijers (52 jaar) uit Klundert
Decoranda is sinds 1984 actief bij de Vereniging Jeugd en Kunst te Fijnaart. Zij verricht diverse werkzaamheden zoals o.a. het opzetten van een journaal, het ontwerpen en bouwen van decors, het geven van toneellessen, het verzorgen van kostuums, helpen bij instuderen, het maken van programmaboekjes, optreden als ladyspeaker en het schminken van deelnemers. Tussen 1989 en 2009 was decoranda actief bij Balletschool Angelien Claus met het verrichten van allerlei hand- en spandiensten.

Decoranda is verder actief (geweest) als vrijwilliger bij de RK bassischool De Rietvest waarbij zij zich inzet voor het aanleren en uitvoeren van diverse schoolmusicals en voor allerlei activiteiten, bij de Stichting 650 jaar Klundert als secretaris van de werkgroep cultuur/onderwijs en bij de Stichting Jeugdmusical Snipperbende waar zij zich heeft ingezet voor het kappen, schminken en het naaien en repareren van toneelkleding en de uitvoeringen. Decoranda is sinds 2000 actief als vrijwilliger bij en bestuurslid van Sportvereniging ’t Rooie Paerd te Klundert. Zij is lid van de duikvereniging en zet zich in voor beginnende duikers. Verder zwemt ze met een patiënt die een lichamelijke beperking heeft en is ze betrokken bij de organisatie van de diverse activiteiten. Vanaf 2008 is decoranda vrijwilliger bij het Klundert Ondernemers Kontakt. Zij is actief als schminker tijdens de jaarlijkse Sinterklaasintocht. Vanaf 2017 is zij vrijwilliger bij SOVAK waarbij zij allerlei activiteiten onderneemt met een cliënt.

KijkopMoerdijk.nl feliciteert Elmy van harte met het ontvangen van deze Koninklijke onderscheiding!

Beelden bij dit artikel