Kinderen springen uit de band en een gat in de lucht in Zevenbergen

Jump Village: een springwalhalla in Zevenbergen waar kinderen zich kunnen uitleven op maar liefst 2 stormbanen en 9 springkussens, kunnen geschminkt worden en een ballonnenbeest kunnen laten maken en stonden er diverse dans- en springdemonstraties op het programma. Een waar feest voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar, die daar zaterdag en zondag dan ook gretig gebruik van maakten. 

Twee dagen werd de sporthal van De Borgh omgetoverd tot Jump Village, maar toen wij zaterdagochtend binnenliepen, was het nog erg rustig. "We gaan op zaterdag natuurlijk de concurrentie aan met diverse sporten, zoals voetbal en hockey. Hier in Zevenbergen merken we dat sport heel hoog in het vaandel staat en dus zijn er nu nog niet zoveel bezoekertjes binnen. Wel zijn er een aantal jonge kinderen van een jaar of 4 die nu nog rustig kunnen spelen", vertelt Angela ons, mede-initiatiefneemster van Jump Village. Toch maar een paar fotootjes geschoten en de belofte gemaakt om de volgende dag terug te komen. 

Zo gezegd, zo gedaan. Gisteren rond het middaguur waren we weer terug in De Borgh en het vermoeden klopte. Er waren al zo'n 80 kinderen binnen, terwijl het evenement pas een uurtje bezig was. "Uiteindelijk zijn we gisteren op zo'n 140 bezoekers gekomen verspreid over de hele dag. Vandaag staan er nog andere activiteiten gepland naast het jumpen, zoals een dansdemonstratie en een demonstratie van de Cross Jumps Crew. Ook zijn de dames van de schmink en de ballonnen al volop bezig en kunnen kinderen zelf onbeperkt ranja en water tappen", vertelt Angela die we wederom aan de entree spraken. 

Urenlang speelplezier op de 'Happende Draak' met zijn bewegende bek, de 4,5 meter hoge Clown glijbaan, de Klimtoren van 6 meter hoog, de grootste Springberg van Zuid-Nederland, de Gele Gigant, een tumblingbaan van 15 meter lang, de Mega Ballenbaan, de Dolfijnenbaan, de Rodeostier, het Brandweer kussen en de Slingerbal van 9 meter doorsnede.

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel