KijkopMoerdijk licht uit: Vrouwen van Nu Zevenbergen

Vandaag vervolgen we onze reeks met het uitlichten van een lokale afdeling van een landelijke organisatie: Vrouwen van Nu Zevenbergen. Vrouwen van Nu is een organisatie van vrouwen, met hart voor de leefomgeving, die elkaar willen ontmoeten, aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken en met hun stem willen participeren in de hedendaagse maatschappij. Ruim 43.000 leden in Nederland, verdeeld over 525 afdelingen, waarvan die in Zevenbergen er één is.

Wat houdt de vrouw van nu bezig en wat vindt zij belangrijk? Dankzij het ledenbestand en het netwerk, is Vrouwen van Nu Zevenbergen in staat om actief betrokken te zijn bij die zaken. 71 leden telde de organisatie op 1 januari 2018, maar het ledental groeit. Zij organiseren regelmatig activiteiten met en voor elkaar, zoals lezingen, excursies, bezoeken, feestjes en zelfs reisjes. De leden van Vrouwen van Nu laten zich horen in gemeenteraden, waterschappen en in de Tweede Kamer. Als lid van de organisatie heb je toegang tot alle activiteiten, zowel op lokaal, als provinciaal, als landelijk niveau. Naast deze activiteiten, genieten leden ook van aantrekkelijke acties op het gebied van theater, reizen en uitstapjes en ontvangt u als lid vier keer per jaar het magazine Vrouwen van Nu.

Wist u dat Vrouwen van Nu Zevenbergen iedere tweede woensdag van de maand een afdelingsavond organiseert? Deze vindt plaats in Het Anker, Markt 3a in Zevenbergen, waarbij verschillende onderwerpen aan bod komen. Deze beginnen om 20.00 uur en bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen kijken. Niet-leden betalen € 3,00 om de afdelingsavond bij te wonen, wat u twee keer kunt doen alvorens u besluit lid te worden van deze krachtige vrouwenorganisatie. 

Wilt u meer informatie over Vrouwen van Nu Zevenbergen, zoals contactgegevens en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/organisatie/vrouwen-van-nu-zevenbergen.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel