KijkopMoerdijk licht uit: Tuin- en Vijvercentrum ’t Vingeling in Klundert

We vervolgen onze reeks uitgelichte artikelen met een lokale ondernemer, die nu al volop met haar hoofd bij het voorjaar is: Tuin- en Vijvercentrum 't Vingeling in Klundert. De kerstboom is alweer een week of 3 de deur uit, dus het is hoog tijd om uw huis in te richten met groene planten en gekleurde bloemen. Ondanks de sneeuw buiten, zijn de voorjaarsbolletjes al verkrijgbaar bij het tuincentrum in Noordschans.

Alle ingrediënten om elk seizoen sfeer in je huis te toveren, dat vindt u bij 't Vingeling. Of u nu van planten of meer van bloemen houdt, of u nu uw huis liever aankleedt met bonte accessoires of juist meer van het rustige design bent: ’t Vingeling staat vol met artikelen die tussen ieders wensenlijstje passen. Het tuincentrum heeft een sfeervol en gezellig winkeltje, maar ook een groot buitengedeelte. Eigenaresse Aty Vermeulen zoekt en vindt steeds nieuwe, trendy accessoires, waarmee u uw huis gezellig kunt maken, maar ook super leuk zijn om cadeau te geven. Geen massaproductie, maar zorgvuldig uitgekozen door Aty zelf, waarbij zij ook vaak kleine vintage vondsten op de kop tikt, die goed te combineren zijn met bloembollen en planten. 

't Vingeling beweegt mee met de seizoenen. De kerstboom is alweer zo'n drie weken de deur uit en dus zijn er nu al volop voorjaarsbolletjes en -bloeiers, bloesem en viooltjes te verkrijgen, tezamen met decoratie in de vorm van vogels, vlinders en andere jonge diertjes. In de zomer zijn er volop perkplantjes zoals geraniums en petunia's en vaste planten zoals lavendel, rozen en hortensia's. Het voordeel hiervan is, dat wij in dit uitgelicht artikel niet het gehele assortiment van 't Vingeling hoeven op te noemen, want alles wat er eventueel niet in de winkel staat, kunt u bij Aty bestellen en zij zorgt dat het er tóch komt!

Wist u dat 't Vingeling ook een grote vijverafdeling heeft en zij expert zijn op dat gebied? Zelfs als u geen vijver heeft, is een bezoekje aan het vijvercentrum een aanrader. Zoveel soorten, maten en kleuren vissen, met name koikarpers, die in grote bassins rondzwemmen. Maar ook goudvissen, sluierstaarten en steuren behoren tot het aanbod van 't Vingeling. Naast de aankoop van een vis, kunt u bij het vijvercentrum ook terecht voor de nodige onderhoudsproducten. Voeding, waterverbeteraars, pompen, filters, UVC lampen, vijverfolie en noem het allemaal maar op. Zelfs wanneer u al een vis heeft, deze ziek is en u twijfelt aan uw vijverwater, kan 't Vingeling een wateranalyse maken en microscopisch onderzoek doen. 

Wilt u meer informatie over Tuin- en Vijvercentrum 't Vingeling, zoals contactgegevens, openingstijden en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/tuincentrum-t-vingeling.html Maar in principe kunt u het beste gewoon eens binnen lopen!

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel