KijkopMoerdijk licht uit: Maros Made

Vandaag lichten we een culinaire ondernemer met een klantenkring die tot diep in onze gemeente reikt: Maros Made. Deze ambachtelijke slager is gespecialiseerd in vers vlees dat wordt verwerkt door slagers Antoine Bossers en Martin van Herwijnen in de eigen werkplaats. Naast een stukje vlees, maakt Maros ook de lekkerste barbecue- en gourmetschalen, vult Maros hapjespannen met kwaliteitsvlees en kunt u zelfs een heel buffet reserveren.

Rund, varken, kip en zelfs konijnenbout rondom de feestdagen: Maros Made rekent zo ongeveer alle soorten vlees tot hun expertise, altijd voor een eerlijke prijs. Geniet u het meest van een stukje vlees met vetrandje of bent u meer van vlees aan het bot? Bakken, bakkerellen, braden, fonduen, grillen, koken, roosteren, smoren, stomen of stoven, met het vlees van Maros Made zit u gegarandeerd met een goed stuk vlees aan tafel. 

Wat betreft barbecueproducten is Maros de absolute koploper. U bepaalt zelf welk vlees u in uw pakket wilt, ongeacht of u het basis pakket of het culinaire pakket kiest. Het vlees kunt u desgewenst uitbreiden met het compleet pakket, waar bijvoorbeeld ook salades, sauzen en stokbrood bij zitten. Heeft u zelf geen barbecue of heeft u geen zin om te tobben? Dan biedt Maros zelfs het All-In pakket, waarbij u vlees, salades, sauzen, stokbrood, de barbecue, borden en bestek thuisbezorgd krijgt. Nadat u lekker genoten heeft, komt Maros de hele mikmak weer ophalen, inclusief de afwas! Lekker makkelijk dus. 

Wist u dat Maros Made ook een workshop half varken verzorgt? Tijdens deze workshop geeft Antoine of Martin uitleg en demonstraties over het vlees en mag u zelf ook een poging wagen om het mes in het vlees zetten. Na de theorie wordt het vlees direct bereid op de Ofyr, Green Egg en Weber barbecue, terwijl u geniet van een speciaal biertje. Leuk voor een vriendenuitje of vrijgezellenfeest!

Wilt u meer informatie over Maros Made, zoals contactgegevens, openingstijden en een link naar de website, kijkt u dan op de profielpagina op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/maros-made.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel