KijkopMoerdijk licht uit: Jacco’s Menswear in Klundert

Vandaag lichten we een ondernemer in de modebranche uit. Jacco den Hollander, eigenaar van een herenmodezaak in Klundert, heeft al jarenlange ervaring met het aankleden van mannen. Dankzij zijn expertise ziet iedere man die in zijn winkel binnenloopt, eruit om door een ringetje te halen als hij weer naar buiten loopt!

In maart 2018 heeft Jacco de naam van zijn winkel officieel veranderd; Den Hollander Herenmode werd Jacco's Menswear. Een moderne, eigentijdse en hedendaagse naam, die aansluit bij de behoeften van de mannelijke consument van tegenwoordig. Geen enkel postuur is vreemd voor Jacco, hij is behendig met een meetlint en begrijpt kleurencombinaties als geen ander. Hierdoor heeft Jacco een trouwe klantenbestand opgebouwd, die hem en zijn kijk op mode vertrouwen.

Maar dat is nog niet alles. Jacco's Menswear draagt daarnaast de lokale verenigingen een warm hart toe. Zo kunnen alle leden van V.V. Klundert bij Jacco terecht voor voetbalbroeken, -sokken en trainingspakken in verschillende maten. Maar wist u dat Jacco's Menswear ook hét adres is voor het brengen van uw stomerijgoed? U geeft uw kleding af en Jacco verzorgt de rest. U krijgt uw geliefde kleding weer zo goed als nieuw retour.

Voor meer informatie over de herenkledingwinkel aan de Kerkring in Klundert, bijvoorbeeld over de merken die Jacco aanbiedt, de contactgegevens en openingstijden, kijkt u verder op de profielpagina van Jacco's Menswear op KijkopMoerdijk, door op deze directe link te klikken: https://kijkopmoerdijk.nl/aanbod/jaccos-menswear.html

*Wilt u uw bedrijf, vereniging of stichting ook een lokaal platform bieden en de aandacht geven die het verdient? Neem dan contact met ons op via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel