Jong en oud op kerstmarkt St. Martinus Zevenbergschen Hoek

Wij mogen deze week zes kerstmarkten bezoeken en de eerste van deze week wordt vandaag gehouden in woonzorgcentrum St. Martinus in Zevenbergschen Hoek. Wordt, want wij zijn direct aan het begin van de kerstmarkt binnengevallen, zodat we u nu nog kunnen mededelen dat u de kerstmarkt nog tot 19.00 uur vanavond kunt bezoeken!

Vanmiddag bezocht jong en oud de kerstmarkt, die vanwege het koude weer van de binnentuin (die dus buiten is) naar de centrale hal (die dus binnen is) is verplaatst. De kinderen van basisschool De Hoeksteen bezochten St. Martinus ook en zongen een aantal vrolijke kerstliedjes wat leidde tot applaus van de vrijwilligers, bewoners en bezoekers. Wilt u zelf nog gaan snuffelen tussen de kerstspulletjes, genieten van lekkernijen, de bijzondere kerstboom met foto's van alle bewoners aanschouwen of gewoon de gezellige sfeer beleven? U bent tot 19.00 uur van harte welkom aan de Hoofdstraat 2 in Zevenbergschen Hoek. 

https://www.youtube.com/watch?v=sgTO-iqqJkY

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel