Jaarlijkse feestweek buurtvereniging ’t Kloosterblokje nog altijd in trek

Hoewel de tijden veranderen, de wereld niet meer zonder het digitale kan en buren in steeds meer plaatsen vreemden van elkaar zijn, is de jaarlijkse feestweek van buurtvereniging 't Kloosterblokje in Willemstad nog altijd een gelegenheid waar jong en oud samen komen en het begin van de vakantie vieren.

Met vele verschillende activiteiten is het de hele week een gezellige bedoening in het Sinte Catharinadal. Van bingo's tot spelletjes en van een kindershow tot een voetbaltoernooi bij V.V. De Kogelvangers, maar ook live-muziek, barbecues en workshops behoren tot het programma. Het Rijk Zwaan Voetbaltoernooi werd vanmiddag gespeeld door 20 kinderen, verdeeld over 7 teams. Tijdens wedstrijden van 8 minuten werd er bepaald welk team van Poule A tegen welk team van Poule B de grande finale mocht spelen. Eigenlijk zo simpel, maar het levert zoveel plezier op bij de spelende en tegelijkertijd bewegende kinderen.

In de feesttent in het Sinte Catharinadal stond deze dinsdagmiddag een kindershow op het programma. Clown Zassie hielp het aanwezige publiek meteen uit de droom. Hij was geen clown, maar een nog studerende goochelaar. Hij zat namelijk nog op de tovenaarschool, maar naar eigen zeggen was hij al wel héél goed! De kinderen genoten, lachten en gilden gezellig met de entertainer mee. 

Het voetbaltoernooi en de kindershow bleken de juiste ingrediënten voor een gezellige dinsdagmiddag in de feestweek, die nog tot en met aanstaande vrijdag duurt. Wilt u weten wat er nog meer te doen is tijdens de feestweek in Willemstad? Lees dan het volledige programma in het evenement via deze link: https://kijkopmoerdijk.nl/evenement/feestweek-t-kloosterblokje-willemstad.html

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel