HomeRun, -Walk en -Ride voor Ronald McDonalds Kinderfonds geannuleerd

Slechts één maand geleden mochten wij u het mooie verhaal vertellen van Kees en Petra Ploeg uit Fijnaart die samen met hun twee teams deel zouden gaan nemen aan de HomeRun (team van Kees) en de HomeWalk (team van Petra) om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Vanwege het coronavirus heeft de organisatie van de HomeRun, HomeWalk en de HomeRide (fietsen), bekendgemaakt dat deze 24-uurs estafetteraces geen doorgang zullen vinden. Het benefietevenement stond gepland op 27 en 28 juni 2020, met de start en finish in Rotterdam.

Kees en Petra hebben een informatiebericht rondgestuurd over wat er nu gebeurd met de sponsorgelden die reeds binnengekomen zijn:
“Op dit moment ontkomen we er met z’n allen niet aan dat het coronavirus iedereen bezig houdt. Dit geldt ook voor het geplande evenement op 27-28 juni 2020 van het Ronald McDonald Kinderfonds. De Homerun, Homewalk en Homeride zijn verplaatst naar 26-27 juni 2021. Het gesponsorde geld blijft achter de teams/persoon staan. (www.home-run.nl/teams/de-hoeverunnerswww.homewalk.nl/teams/de-hoeve-walkers). Dit betekent dat uw sponsorgeld gewoon terecht komt bij het doel waarvoor u het heeft gegeven, namelijk het RonaldMcDonald Kinderfonds. De afgelaste evenementen Spinning Fijnaart, Muziek, Bier en Bites voor de HoeveWalkers en Proef de Lente, zullen op een later tijdstip plaats vinden.
Wanneer het RIVM en het ministerie het veilig genoeg vinden om ieders gezondheid te kunnen waarborgen, zullen deze acties alsnog doorgaan. De acties die nog in het verschiet liggen, gaan ervoor zorgen dat de teams een mooi sponsorbedrag kunnen overhandigen. Want mede door uw bijdrage is het mogelijk dat ouders dicht bij het zieke kind kunnen zijn! Wij willen u voor nu in elk geval bedanken voor uw steun en sponsoring!”

Het artikel dat wij schreven over de familie Ploeg, gepubliceerd d.d. 09-03-2020, kunt u teruglezen via deze link: https://www.kijkopmoerdijk.nl/hoeverunners-en-hoevewalkers-zetten-zich-in-voor-de-ronald-mcdonald-hoeve/