Help aanstaande zaterdag ook mee om de N285 op te schonen

Niemand vindt zwerfafval een fraai gezicht. Een verwaarloosde aanblik van de omgeving en een onprettig gevoel bij omwonenden. Ook is zwerfafval slecht voor de natuur, de bodem en de dieren. GroenLinks Moerdijk organiseert aanstaande zaterdag, 29 juni, een zwerfafvalopruimactie langs de N285 en de Dikkendijk in Zevenbergen.

Iedereen die zin heeft om mee te helpen is zaterdag om 13.45 uur van harte welkom bij de ingang van Atletiekvereniging De Groene Ster, De Knip 1. De gemeente zorgt deze dag voor voldoende grijpers, handschoenen en vuilniszakken. Vanwege het weer is er meer drinken ingeslagen en na afloop wacht er op iedereen een lekkere traktatie. Om 14.00 uur wordt er gestart en rond 16.00 uur is de opruimactie ten einde. 

Om er zeker van te zijn dat er genoeg materiaal is, wordt er gevraagd aan een ieder die wil helpen, zich aan te melden via de website moerdijk.groenlinks.nl. Daar is een aanmeldformulier te vinden. Of stuur een mail naar moerdijk@groenlinks.nl. Wil je wel meehelpen, maar komt aanstaande zaterdag je niet goed uit? De volgende opruimactie staat gepland op zaterdag 31 augustus in Zevenbergschen Hoek.