De paden op, de lanen in…

Ons Jaren 50 Dorp is een unieke attractie in Hooge Zwaluwe. Vorig jaar september werden de deuren geopend op de bovenverdieping van de autostalling van Kors en Nicolle. Achter die deuren vind je een dorpspleintje met diverse winkeltjes, een klein theatertje, een cafeetje en nog veel meer, uiteraard allemaal in de stijl van de Jaren 50. Speciaal voor de Drimmelense Eendaagse is het dorp geopend en kan iedereen er gratis een kijkje nemen. Je vindt het bijzondere dorp pal aan de spoorwegovergang midden in Hooge Zwaluwe.

Startplaatsen

Net als alle jaren kan er weer gestart worden in een kern naar keuze. In het dorp Drimmelen is dat bij Ons Dorpshuys, in Lage Zwaluwe bij Den Domp, in Hooge Zwaluwe bij De Zonzeel, in Wagenberg bij sporthal Driedorp, in Terheijden bij café De Zevende Hemel en in Made bij 't Trefpunt. Je krijgt bij de start een gratis routeboekje. In elke kern is EHBO aanwezig en de route door alle Drimmelense kernen is 30,5 kilometer.

Generale repetitie

Inschrijven is niet verplicht maar de eerste honderd inschrijvers ontvangen wél een gratis medaille als aandenken. Inschrijven kan via  drimmelense1daagse@kpnmail.nl Meer info op onze website  http://www.drimmelense1daagse.nl Je vindt er ook info over de mogelijkheid om 40 km. te lopen mocht je net als velen, de Drimmelense Eendaagse gebruiken als generale repetitie voor Nijmegen.

Doe jij ook mee?

De Drimmelense Eendaagse is beslist niet alleen voor geoefende lopers. Wie een béétje fit is kan die 30 km. best aan en bovendien; het is geen wedstrijd, je kunt er de hele dag over doen. Maak er een leuke dag uit van met familie, vrienden, bekenden of máák bekenden op zondag 7 juli. Zien we jou ook?

Met sportieve wandelgroet: Lia en Johan.

Beelden bij dit artikel