Grote rommelmarkt in De Blokhut

Op zaterdag 26 en maandag 28 maart (Tweede Paasdag) houdt speeltuinverenging SV Kindervreugd voor de 61e keer een grote rommelmarkt in en om de Blokhut in Helwijk. Wat er te koop aangeboden wordt? Denk aan: elektrische apparatuur, meubels, lampen, gereedschap, tuinartikelen, witgoed, plastic, fietsen, CD’s, LP’s en singles, speelgoed, handwerkartikelen, sieraden, snuisterijen, hobbyartikelen, glas, porselein en nog veel meer…

Opbrengst voor renovatie Speeltuin en Blokhut

De spullen worden netjes schoongemaakt en gesorteerd door de vele vrijwilligers die de speeltuinvereniging telt. De opbrengst van de rommelmarkt komt geheel ten goede aan het speeltuinwerk. Momenteel staan een grote renovatie van zowel de speeltuin als de Blokhut op het programma. De rommelmarkten beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 15.30 uur. De entree bedraagt 2,- euro per persoon voor volwassenen en 0,50 euro per persoon voor kinderen tot 12 jaar.

Hulp = welkom

Wil je meehelpen spullen uitpakken of tijdens de rommelmarkt helpen met verkopen? Heb je nog bruikbare oude spullen staan, die ook verkocht mogen worden? Bel Janny den Hollander op 06-23932637 of per mail via janny@svkindervreugd.nl.