Fotografe Anita Bosker te gast bij Fotoclub Moerdijk

Morgenavond, 13 september, is fotografe Anita Bosker te gast bij Fotoclub Moerdijk. In Anita's fotografie zijn drie elementen de basis: techniek, natuur en kunst. Anita fotografeert met haar gevoel en met een duidelijke visie. Ze durft buiten de standaard paden te treden.

In haar workshops en cursussen heeft ze de missie om anderen te helpen te leren over de natuur en het maken van mooie foto’s. Ze is er van overtuigd dat inspiratie overduidelijk voor iedereen anders werkt, maar één ding weet ze zeker: “Het komt niet vanzelf, je moet dingen zien, ruiken, horen, voelen, kortom je brein blijven prikkelen.”

Ze is ook echt een gastvrouw van het landschap, ze zet zich ook volledig voor de natuur in. Ze werkt actief samen met andere ondernemers om het gebied waar zij woont en werkt onder de aandacht te brengen. Op die avond zal zij laten zien hoe zij tot haar “perfecte foto” komt, haar manier van fotograferen, sfeer etc. Ook zal zij bepaalde onderdelen van techniek toelichten.

Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze interessante avond aanwezig te zijn, zowel leden als niet-leden. De avond vindt plaats in Theater De Schuur, Kerkstraat 23 in Zevenbergen en start om 19.30 uur. 

Wilt u deze avond bijwonen, meld u zich dan eventjes aan via info@fotoclub-moerdijk.nl. De entree is geheel gratis.