Ajax JO11 wint eerste Moerdijk U11 International Cup bij V.V. Seolto in Zevenbergen

Drie dagen lang de top van de nationale en internationale jeugdteams in huis hebben, ga er maar aan staan. V.V. Seolto uit Zevenbergen durfde het aan en organiseerde afgelopen weekend voor het eerst de Moerdijk U11 International Cup. Vrijdag, zaterdag en zondag streden 16 clubs om de felbegeerde cup, met als gastheer natuurlijk het eigen jeugdteam. 

Grote namen passeerden de revue afgelopen weekend, zoals Manchester City, Slavia Praha en KRC Genk. De aanwezige clubs uit eigen land zijn ook niet uit te vlakken. De jeugdteams van bijvoorbeeld NAC Breda, Sparta Rotterdam en Ajax waren dit weekend ook in Zevenbergen voor een weekend vol voetbal. Laatstgenoemde schopte het letterlijk tot de finale, welke gespeeld moest worden tegen KRC Genk. De Belgische jeugdspelers zetten hun beste beentjes voor, maar het was uiteindelijk de jeugd van Ajax die de finale en dus het toernooi, won met 5-1. 

De volledige ranking is geworden: 

 1. AFC Ajax
 2. KRC Genk
 3. FC Utrecht
 4. Sparta Rotterdam
 5. RSC Anderlecht
 6. Manchester City FC
 7. Slavia Praha
 8. NAC Breda
 9. FC Nordsjaelland
 10. Hammarby IF
 11. AZ Alkmaar
 12. KV Mechelen
 13. Heerenveen
 14. SEOLTO
 15. Stiphout Vooruit
 16. Virtus

KijkopMoerdijk nam zaterdag een kijkje bij de wedstrijden en wij maakten enkele foto's van o.a. V.V. Seolto zelf, Manchester City en NAC Breda. U bekijkt onze foto's in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: bekijk alle foto's bij dit artikel via deze directe link https://kijkopmoerdijk.nl/nieuws/ajax-jo11-wint-eerste-moerdijk-u11-international-cup-bij-vv-seolto-in-zevenbergen.html

Beelden bij dit artikel