Fijnaart omarmt WTC Heij=Fijn’se Fiets4daagse

Na een snelle rekensom van de leeftijd van Marco nu, minus de leeftijd van toen hij zijn laatste Fendertse vierdaagse fietste, kom je op een schokkende 33 jaar dat het geleden is dat de Fiets4daagse in Fijnaart werd verreden. Marco is de secretaris van de WielerToerClub Heij=Fijn die de fietsvierdaagse weer nieuw leven in heeft geblazen. 51 voorinschrijvingen, zo'n 50 inschrijvingen op de eerste dag en ook op de tweede dag kan nog ingeschreven worden: de vierdaagse ging vanavond voortvarend van start.

Over de precieze leeftijd van Marco kunnen wij niet corresponderen, maar wij kunnen u wél de foto's tonen die wij rond 18.30 uur aan de start maakten. U bekijkt ze allemaal via de fotoslider boven dit artikel.

Wilt u nog meedoen aan de fietsvierdaagse? Dan kunt u zich morgenavond, woensdag 11 september, vanaf 18.30 uur melden bij restaurant Family, Molenstraat 16 in Fijnaart. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis meefietsen, deelnemers van 12 jaar en ouder betalen € 5,00 op de eerste en tweede fietsdag. Ook per gezin inschrijven is mogelijk. Ongeacht de grootte, betaalt een gezin (ouders met inwonende kinderen tot en met 15 jaar) € 15,00 op de eerste en tweede fietsdag. Meer informatie en routes zijn te vinden op de website: www.wtcheij-fijn.nl/fiets4daagse

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken. 

Beelden bij dit artikel