Een smakelijke oudejaarsdag met de oliebollen van MV Oranjevaan

Oliebollen horen bij oud en nieuw als eieren bij Pasen. De lekkerste exemplaren worden elk jaar gebakken door Muziekvereniging Oranjevaan uit Fijnaart en dat al bijna zestig jaar lang. De oliebollen worden op oudejaarsdag aan de man en vrouw gebracht zolang de voorraad strekt. Wie verzekerd wil zijn van deze lekkernij, plaatst nu een bestelling.

Bestellen kan op verschillende manieren. Het meest eenvoudige is het invullen van het bestelformulier op www.oranjevaan.nl. Telefonisch bestellen kan ook via 06-22011800. Doe het in ieder geval vóór maandag 30 december, dan grijpt u nooit mis. Bovendien zijn de oliebollen zonder rozijnen alleen op bestelling verkrijgbaar.

Afhalen of thuisbezorgen
De bestellingen kunnen afgehaald worden bij de twee verkooppunten (zie hieronder). In de kernen Fijnaart, Heijningen, Zwingelspaan en Oudemolen is het ook mogelijk om ze te laten thuisbezorgen. De thuisbezorging vindt plaats op 31 december tussen 10.00 en 12.00 uur. De bezorgkosten bedragen 1 euro per bestelling. Vanaf drie zakken is de bezorging gratis.


Verkooplocaties
De oliebollen worden dinsdag 31 december vanaf 09.00 uur verkocht op de volgende locaties:

·      Voorstraat, ter hoogte van de pinautomaat

·      Jumbo Fijnaart, Kadedijk 120b.

De verkoop duurt zolang de voorraad strekt.

Opbrengst
De ambachtelijk gebakken oliebollen van Oranjevaan kosten slechts 7 euro per zak van tien stuks. De opbrengst is bestemd voor de openluchtproductie Oorlogswinter de musical die in mei 2020 wordt opgevoerd. Door de oliebollen van Oranjevaan te kopen steunt u dus niet alleen een actieve vereniging, maar heeft u tevens een smakelijke oudejaarsavond.