Drukke en gezellige laatste dag van de 39ste Fendertse Week

Afgelopen week vond de 39ste editie van de Fendertse Week plaats en zoals wij tijdens de zeskamp al aan penningmeester Ineke beloofd hadden, zijn wij ook gisteren in Fijnaart geweest om foto's te maken tijdens de afsluitende dag. Een drukke dag was het, met een dorpsontbijt, braderie, kraaienmarkt, een wielerrit en de feestavond.

Volgend op de strijd der titanen Bart of Toon in 2018, organiseerde Team Mont FendertToux dit jaar 'De grote prijs Bart of Toon'. Gisteren gingen tientallen wielrenners de strijd met elkaar aan over hetzelfde parcours die Bart en Toon vorig jaar aflegden (hoe dat ook alweer zat, leest u hier). Rond de klok van 15.45 uur kwam de eerste renner over de finishlijn, onder luid applaus van het aanwezige publiek. 

Hoewel we Ineke gisteren niet gezien hebben, zagen we 's middags wél veel gezellige bezoekers die genoten van de festiviteiten in de Fendert. Zo was de gehele Voorstraat gevuld met braderiekraampjes, vond rondom de kerk een rommelmarkt plaats en konden kinderen allerlei spelletjes spelen, was natuurlijk de kermis open en was de feesttent omgetoverd tot kraaienmarkt. Behalve die laatste, hebben we de genoemde activiteiten allemaal op de foto gezet. U bekijkt ze allemaal in het fotoalbum via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/zaterdagmiddag-fendertse-week-2019.html

Beelden bij dit artikel