Cars Against Cancer: €1262,50 voor KWF

Onze senior-fotograaf was best wel onder de indruk van het evenement Cars Against Cancer. De vele foto's die hij al maakte waren vaak foto's van momenten die je niet verdient, maar beleeft als het je meezit. Honderdjarigen, diamanten paren, jubilarissen en allerlei prestaties die je bereikt, je hebt het niet altijd geheel in eigen hand.

De foto's zie hij vanmiddag maakte gaan ook over een prestatie maar wel eentje die op het conto mag worden geschreven van alle deelnemers én het team dat de dag in de haven van Moerdijk organiseerde. Het merendeel van de deelnemers bestond uit jongelui en het organiserend comité eveneens. Het KWF ( Koningin Wilhelminafonds) staat er goed op als het gaat over de toekomst als jongeren dit een warm hart toedragen en bereid zijn daar hun nek voor uit te steken.

Tientallen jong- en oldtimers waren aanwezig op Cars Against Cancer vanmiddag en met dank aan diverse sponsors, werden en mooie prijzen uitgereikt voor de mooiste voertuigen in de categorieën: Show & Shine en Best of Wheels alsook publieksprijzen voor de mooiste auto's overall.

De deelnemers kwamen uit alle windstreken zoals Rotterdam, Zeeland en zelfs uit België. Mooi dat dit ook geldt voor de organisatie onder leiding van Richard uit Zevenbergen want o.a. vanuit Terheijden, Sint Willebrord en Zundert staken zij hun nek uit voor het KWF. Het resultaat: €1262,50!

Wat de redactie van KijkopMoerdijk betreft dus: chapeau voor Richard, Rob, Nick, Matthias, Margot, Bram. Aaron, Sjoert, Daan en Miep!

Beelden bij dit artikel