BinnenSTbuiten brengt ‘Goeie Morgen Juf Vickers’

Jongerenvereniging BinnenSTbuiten, voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar, bestaat pas 5 maanden en mag zich daarmee de jongste jongerenvereniging in Standdaarbuiten noemen. Het eerste evenement dat zij organiseerden, was een bierproeverij in december vorig jaar, nu komen zij met een Alice in Wonderland-achtig stuk, waarin toneel en film elkaar voortdurend afwisselen in een fantastisch decor.

Goeie Morgen Juf Vickers – Stephen Levi

Als meneer Tony de opdracht geeft om in de vakantie een opstel over de wildste vakantie-avonturen te schrijven, begint het avontuur voor zes schoolvrienden. Samen besluiten ze dat hun opstel moet gaan over het oude twee-verdiepingen-hoge en drie-lokalen-grote schoolgebouw aan de Antoniusstraat. Als hun fantasie op hol slaat, moeten ze vrezen voor hun leven door de spookachtige, wraakzuchtige Juf Vickers, die hen ontvoert naar een andere wereld en andere tijd. Weten de zes schoolvrienden uit deze tijdskromming te ontsnappen en… Wat doet die jongen daar op dat dak?

Praktische informatie
Kaartjes zijn in de voorverkoop te bestellen via muziement.nl/tickets voor € 7,50 p.st. excl. fee. Als u online een kaartje koopt, bent u verzekerd van een plaatsje. Er is een beperkte beschikbaarheid, maar mocht er nog ruimte zijn zal er tevens deurverkoop plaatsvinden. Wees er snel bij, want vol is ook echt vol. De voorstellingen worden gespeeld in De Standaert, Timberwolfstraat 5 in Standdaarbuiten. De deuren openen om 19.00 uur, de voorstelling start om 19.30 uur.

Beelden bij dit artikel