Bijzonder jubilarisfeest bij Sint Martinus

Meestal is 12½ jaar een eerste lustrum waar het gaat over een jubileum. Voorwaar een hele tijd en Carla van Boekel bereikte deze mijlpaal als zorghulp bij woon-zorgcentrum Sint Martinus in Zevenbergschen Hoek, in dienst van Surplus.

Ze werd daarvoor namens Surplus bedankt en gehuldigd door leidinggevende Petra de Jong en door lid van de raad van bestuur Anthonie Maranus. Bedankt met bloemen en presentjes werd ze door collega's en andere aanwezigen waaronder uiteraard de bewoners van het zorgcentrum.

Diezelfde eer viel Marion van Oers te beurt maar dan in de overtreffende trap. Marion heeft het respectabele aantal van maar liefst 40 jaren werkzaam in de zorg bereikt. Speciaal voor haar was er een kort maar krachtig abc-spel bedacht dat door bewoner de heer Joosen werd voorgedragen.

We zullen u het hele alfabet besparen en ons beperken tot vijf letters… De O staat voor Op tijd wat Marion altijd is. De Q voor de Quickstep die ze graag danst. De W voor haar woonplaats Wagenberg. De X voor de kusjes die ze heel veel kreeg en de Z voor Zorg die ze al zó veel jaren én naar ieders wens verleent.

Ook namens onze redactie: Marion en Carla, mooi om te zien dat jullie enorm gewaardeerd worden en van harte proficiat!

Beelden bij dit artikel