Bewoners Ambachtsherenweg in Klundert toveren hun blok in kerstsferen

'In de Ambachtsherenweg in Klundert branden 31 kerstbomen, misschien leuk voor een foto', zo luidde de tekst in het mailtje dat wij op onze redactie mochten ontvangen. Gezien het tijdstip (20.28 uur red.) twijfelden wij heel even of het om brandend van vuur zou gaan, maar al snel begrepen we wat Nel ons wilde vertellen. De bewoners van de Ambachtsherenweg, vanaf nummer 55 tot het eind, hebben hun blok omgetoverd naar een waar kersttafereeltje.

In iedere voortuin staat een kerstboom met allerlei lichtjes; witte of gekleurde, felle of iets minder fel, met en zonder ballen. Een prachtig gezicht, waar wij gisteravond toen wij onderweg waren naar Klundert bij Kaarslicht (waarover u later vandaag meer leest) even een paar foto's van maakten. Mocht u zin hebben in een frisse avondwandeling, dan is de Ambachtsherenweg deze weken zeker aan te raden! 

Wij danken Nel voor het sturen van haar mailtje! Heeft u zelf ook iets bijzonders en vindt u het leuk als wij daar een foto van komen maken? Laat het ons weten via info@kijkopmoerdijk.nl!

Beelden bij dit artikel