Alle prinsen en prinsessen van Moerdijk opgelet! Maak nú kans op de tweede maandprijs!

De tweede maandprijs is een blauwe of zwarte prijs met een zilveren randje waarvan een prinsen- en een prinsessenhartje sneller gaat kloppen!

We geven in maart namelijk een prinsen- of prinsessenstoel in het blauw of zwart met zilveren rand t.w.v. € 55,00 weg, komende uit het assortiment van Broere Meubelen in Made!

Voor alle prinsen en prinsessen onder ons is dit dé ultieme musthave voor in het paleis. Deze troon met zilveren rand is volledig gestoffeerd, met zachte zitting voor alle prinsen- en prinsessenkontjes. Zelfs de armleuningen zijn bekleed met een mooi glimmend stofje waardoor alle prinsen- en prinsessenarmpjes ook in koninklijke stijl op hun plaats kunnen rusten. Een sierlijke omlijsting en sublieme afwerking maakt deze troon compleet.

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopMoerdijk op Facebook (www.facebook.nl/kijkopmoerdijk.nl), LIKE en DEEL dit bericht en maak kans op deze geweldige prijs. Op 3 maart aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Op de hoogte blijven van het nieuws uit de gemeente Moerdijk? Schrijf u dan gratis in via  www.kijkopmoerdijk.nl/registreren.Wim en Elly Broere van Broere Meubelen hebben warme banden met de gemeente Moerdijk en wonen zelf in Zevenbergschen Hoek. Om die redenen stellen ze deze prijs beschikbaar, komende uit hun showroom in Made. De prijs zullen we dan ook in Made aan de winnaar uitreiken.