70 jaar KWF collecte, 1 t/m 7 september komt de collectant ook bij u langs

Dit jaar organiseert de KWF Kankerbestrijding voor de 70ste keer haar collecteweek voor het onderzoek naar kanker. Op 31 augustus a.s. zal prinses Beatrix om die reden een speciale KWF Munt slaan, waarna van 1 t/m 7 september de collecteweek plaatsvindt. Ook in de gemeente Moerdijk komen de collectanten weer bij u aan de deur.

Heeft u aanstaande week een avondje twee of drie uurtjes de tijd en wilt u helpen? Meld u zich dan aan via het e-mailadres vrijwilligers@kwf.nl. U wordt dan direct in contact gebracht met de coördinator van de collecte bij u in de buurt. Uw hulp is hard nodig.

De coördinatoren van de diverse kernen in Moerdijk zijn weer druk bezig met het gereedmaken van de collectebussen van de Kankerbestrijding. Dat houdt o.a. in dat de coördinatoren de collectebussen verzegelen en voorzien van een collectantenpas. Deze pas is sinds vorig jaar ook voorzien van een QR/streepjescode. Indien u geen contant geld in huis heeft, kunt u deze met uw mobieltje scannen en op deze manier doneren. Elke collectant kan zich natuurlijk legitimeren als hij of zij vanaf aanstaande zondag bij u aanbelt.

Namens de vrijwillige coördinatoren én collectanten in Moerdijk; Help mee en geef voor de strijd tegen kanker.