433 kinderen spelen de zeskamp tijdens de Fendertse Week

Gisteren en vandaag konden de basisschoolleerlingen van De Springplank, de Julianaschool en de Kennedy school uit Fijnaart meedoen aan de zeskamp tijdens de Fendertse Week. De groepen 1 t/m 4, goed voor 216 kinderen, genoten gisteren van de spellen, vanochtend waren dat de groepen 5 t/m 8, goed voor nog eens 217 kinderen. In totaal dus 433 kinderen die een sportieve en leuke ochtend beleefden dankzij de Evenementen Stichting Fijnaart.

Door Ineke en Annemieke werden wij in de feesttent hartelijk ontvangen én bijgepraat over de zeskamp. "Zes spellen hè", lacht Annemieke hardop op de vraag hoeveel spellen er opgesteld zijn. "Want het is een zeskamp. Nee, er zijn wel meer spellen opgesteld hoor, maar dat komt omdat het programma ingedeeld is op verschillende groepen. Voor ieder spel hebben een kwartier ingepland. Dus dat is 10 minuten spelen en 5 minuten wisselen. En bij sommige spellen heb je wat meer tijd nodig, dus met iets meer spellen lopen we geen vertraging op."

Vandaag, morgen en zaterdag staan er ook nog allerlei activiteiten in Fijnaart op het programma. Vanmiddag bijvoorbeeld staat in het teken van de 55+'ers, vanavond darten, bier proeven en hardlopen, morgen bingo en 80's muziek en zaterdag ontbijt, braderie, kraaienmarkt, wielerwedstrijd en natuurlijk de afsluitende feestavond. Voor het volledige programma, inclusief tijden en eventuele toegangskosten, kijkt u op de website: www.fendertseweek.nl/programma.

Wij liepen vanmorgen ook even het evenemententerrein op en maakten leuke foto's van de zeskampdeelnemers. Bekijk alle foto's in het fotoalbum via deze directe link: https://kijkopmoerdijk.nl/albums/zeskamp-fendertse-week-2019.html

Beelden bij dit artikel